Milica Spremo

Milica Spremo rođena je 16. juna 1995. godine u Banja Luci. Srednjoškolsko obrazovanje stekla je u Elektrotehničkoj školi „Nikola Tesla“ u Banja Luci na smjeru Računarstvo i informatika. Student je završne godine smjera Tehničko obrazovanje i informatika na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Banja Luci.

Prvi put upoznaje Dugu 2006. godine kada je sa grupom djece putovala na grčko ostrvo Paros na poziv arhimandrita Dionisija Kalargirosa. Druženja sa Dugom se nastavljaju kroz kreativne radionice, kurseve i druženja koje ovo udruženje organizuje za svoje članice.  Početkom 2013.godine postaje aktivni Dugin volonter što je i danas i obavlja poslove odnosa s javnošću, administrativne poslove, a u maju 2019.godine izabrana je za predsjednicu Skupštine udruženja.  Kroz Dugine projekte, saradnje i aktivnosti pružaju joj se prilike da učestvuje na različitim tematskim radionicama, edukacijama i seminarima iz oblasti liderstva, upravljanja projektima, vremenom i komunikacionim vještinama. Pored toga, bila je dio značajnih izložbi koje je udruženje imalo u zemlji i inostranstvu.

Cilj koji od samog početka ima u organizaciji jeste da stekne što više znanja u oblasti preduzetništva, funkcionisanja nevladinog sektora, turizma, narodne umjetnosti, tradicije i kulture.

Velika prednost koju u tom smislu ima jeste širok spektar znanja koje posjeduju Dugine članice i spremne su da ga prenesu na mlađe naraštaje.