Sanja Popović

Sanja Popović je rođena 22. jula 1976. godine u Banjaluci gdje je završila osnovnu školu, Gimnaziju i diplomirala na fakultetu “BLC”  dobivši zvanje diplomiranog ekonomiste, menadžera u medijima.

Od 1998. godine  počinje njena  medijska karijera u kojoj je radila brojne emisije, intervjue, reportaže i priloge  o ličnostima i događajima kako u Banjaluci i RS, tako i van gradnica naše zemlje. Najčešće  su to bile priče  iz svijeta kulture, umjetnosti, tradicije, muzike i mode.  U Javnom servisu Radio Televizija Republike Srpske  je od 2004. godine . Zahvaljujući poslu novinara, voditelja i urednika upoznala je gospođu Galinu Marjanović i  ostale članice Duge i kroz gostovanja, radionice, događaje i modne revije.

Naša saradnja  se očitovala kroz obostranu podršku i ne može niti jedan praznik proći da se u nekom segmentu, u emisijama RTRS, ne dotaknemo  tradicije i humanosti  koju Duga njeguje. Već nekoliko godina je član UO Duge i kroz svoj posao pomaže, afirmiše i učestvuje u očuvanju tradicije našeg podneblja zajedno sa “Dugicama “, kako nas zove.